[vc_row padding=”20px 0 0″ inertia=”0.1″][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Det var engang nemt. Man kunne vælge at lave tvreklamer, og så var man ret sikker på at der kom et resultat. Den tid er forbi. Gennem den teknologiske udvikling er der opstået så mange tilbud at man ikke kan være sikker på at ramme med sit budskab hvis man kun vælger en platform. [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Summe af de enkelte dele er mindre værd end hele pakken. Fælles for budskaber i marketing er at kunden er i centrum, og derfor er det vigtigt at fokusere på kundens behov. Tidligere har man fokuseret på enkeltdele af ens kommunikation. Det kunne være et fedt design, brug af noget helt nyt teknologi, eller noget indhold der var helt fantastisk.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Der kan indsamles massive mængder af informationer om stor set alt aktivitet på hjemmesider, men disse data og insights der kommer ud af det, skal også gerne føre til en handling. Traditionelt har data være sekundært, og designet været i førersædet men det er blevet nødvendigt for de to at smelte sammen og integrere den kreative proces med de hårde fakta. Mens man laver denne omstilling er det vigtigt hele tiden at have fokus på at sikre en hurtig og ukompliceret vej for kunderne fra interesse til køb.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row padding=”20px 0 0″ inertia=”0.1″][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Digital markedsføring er blevet
voksen

Det duer ikke mere. Nu skal man tænke i helheder. Hvor kommer brugeren fra? Hvad for noget indhold har tiltrukket dem? Hvad har de klikket på og hvad har de ikke klikket på? Det er alt sammen informationer der er nødvendige for at kunne få den bedst mulige konvertering af besøgende til kunder.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1400761555445{padding: 15% 0px 25px !important;background-image: url(http://influencers.dk/change/wp-content/uploads/2014/04/rev_plane_plane.png?id=122) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}” bg_parallax=”true” inertia=”0.3″][vc_column width=”2/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text css=”.vc_custom_1400761601444{padding: 25px 0px !important;background-color: rgba(10,10,10,0.15) !important;*background-color: rgb(10,10,10) !important;}”]

KLAR TIL START

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1400762557429{padding-top: 50px !important;padding-bottom: 50px !important;}” inertia=”0.1″][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1400762693505{background-color: #ffffff !important;}”][vc_cta_button call_text=”Søgemaskineoptimering – SEO” title=”Hvad er SEO?” target=”_self” color=”theme-default” icon=”none” size=”btn-large” position=”cta_align_bottom” href=”http://influencers.dk”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Vores tilgang til søgemarkedsføring griber ind i alle aspekter af vores løsninger. På den måde kan vi levere løsninger der passer små og mellemstore virksomheder perfekt, selv i markeder der er præget af stor SEO konkurrence. SEO er Søgemaskineoptimering. Det betyder, at kode, tekster, billeder, videoer og indhold bliver formateret, så det er let for søgemaskiner at finde indholdet, og at indexere det korrekt, så de kan give brugerne de korrekte søgeresultater.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1400762646305{padding-top: 50px !important;padding-bottom: 50px !important;background-color: rgba(221,221,221,0.2) !important;*background-color: rgb(221,221,221) !important;}” inertia=”0.1″][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Vi designer løsninger der støtte dine kundersoplevelser og sikre dit brand en ensartet kommunikationsplatform i det digitale rum. Vi bruger løsninger der er klar til at blive videreudviklet i fremtiden.

Design hjælper med at bringe budskabet ud over skærmen. Den seneste udvikling går mod mere og mere simple designs der er intuitive at finde rundt i. Denne side er et eksemple på et simpelt design. Hvis du kan lide det, så ved du hvad vi mener. Vi følger med i de nye trends og moder der ganske givet kommer i fremtiden.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_cta_button call_text=”Design” title=”Hvad er godt design?” target=”_self” color=”theme-default” icon=”none” size=”btn-large” position=”cta_align_bottom” href=”http://influencers.dk”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1400762557429{padding-top: 50px !important;padding-bottom: 50px !important;}” inertia=”0.1″][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1400763244309{background-color: #ffffff !important;}”][vc_cta_button call_text=”Indholdsstrategi” title=”Hvad er en Indholdsstrategi?” target=”_self” color=”theme-default” icon=”none” size=”btn-large” position=”cta_align_bottom” href=”http://influencers.dk”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Uden indhold ingen kunder. Uden godt indhold ingen kunder. Uden indhold med en holdning ingen aktivitet. Indholdet skaber brandet.

Vi tilbyder en service der opbygger communities, inspirere til at blive involveret, og ultimativt øger troværdigheden og placeringerne i søgninger. Vi gør det ved at arbejde sammen med dig for at skabe det indhold dine kunder efterspørger, og det de har behov for at se.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1400762646305{padding-top: 50px !important;padding-bottom: 50px !important;background-color: rgba(221,221,221,0.2) !important;*background-color: rgb(221,221,221) !important;}” inertia=”0.1″][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Vi går ikke igang før der er et klart forretningsmål med det vi bygger. Ofte kan en simpel løsning give hurtige resultater, og indsigt der fører til langsigtede gevinster.

Vi bygger websites og applikationer der er sikre og simple. Hvor brugerens oplevelser er i fokus, og dine forretningsmål er i fokus hele vejen gennem processen til det færdige produkt.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_cta_button call_text=”Udvikling” title=”Hvad er udvikling?” target=”_self” color=”theme-default” icon=”none” size=”btn-large” position=”cta_align_bottom” href=”http://influencers.dk”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1400762557429{padding-top: 50px !important;padding-bottom: 50px !important;}” inertia=”0.1″][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1400763260695{background-color: #ffffff !important;}”][vc_cta_button call_text=”Digital PR” title=”Hvad er en Digital PR?” target=”_self” color=”theme-default” icon=”none” size=”btn-large” position=”cta_align_bottom” href=”http://influencers.dk”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Det bedste indhold er ikke noget værd hvis det ikke bliver set. Dit indhold fortjener at blive set, at blive delt og talt om, og ikke mindst at blive husket af din målgruppe.

Vi er meget erfarne inden for kreativ digital PR, og sikre derigennem at dit indhold bliver set. Digital PR er metoder til at få spredt indhold, budskaber og jeres navn. Det er med til at bygge brandet, og er lige så vigtigt som websitet.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1400762646305{padding-top: 50px !important;padding-bottom: 50px !important;background-color: rgba(221,221,221,0.2) !important;*background-color: rgb(221,221,221) !important;}” inertia=”0.1″][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Vores sociale medie kampagner fokusere på rigtige mennesker med rigtige følelser. Det alt overskyggende fokus er at opbygge et tilhørsforhold med branded, at opbygge brand talspersoner, og stimulere brand vækst.

Vi starter med at opbygge en forståelse for jeres brand, og disse værdier og forståelse bruger vi til at skabe en tone i samtalerne på nettet der er troværdige, og som i sidste ende hjælper med at opbygge tillid og tryghed hos jeres kunder.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_cta_button call_text=”Social Medie Strategi” title=”Hvad er en Social Medie Strategi?” target=”_self” color=”theme-default” icon=”none” size=”btn-large” position=”cta_align_bottom” href=”http://influencers.dk”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1400762557429{padding-top: 50px !important;padding-bottom: 50px !important;}” inertia=”0.1″][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1400763260695{background-color: #ffffff !important;}”][vc_cta_button call_text=”Human Search Optimisation – HSO” title=”Hvad er HSO?” target=”_self” color=”theme-default” icon=”none” size=”btn-large” position=”cta_align_bottom” href=”http://influencers.dk”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]>Human Search Optimisation (HSO) er vores egen opfattelse af hvordan man skal lave webløsninger. Det er søgemaskinerne der finder din side, men det er mennesker der besøger den og køber af dig.

Optimering til mennesker. Pyt med om søgemaskinerne finder dig, hvis ikke dine kunder kan lide din side og det du skriver. En god placering i søgemaskinerne skal omdannes til resultater på bundlinien, ellers er der ikke nogen ide med det.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1400762646305{padding-top: 50px !important;padding-bottom: 50px !important;background-color: rgba(221,221,221,0.2) !important;*background-color: rgb(221,221,221) !important;}” inertia=”0.1″][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Du har endelig fået en besøgende. Så er det trist at de er hurtigt væk igen. Du har så lidt tid til at fange deres opmærksomhed at det er helt trist.

Vi finder ud af hvor lang tid dine besøgende er på siden, og hvorfor de forlader den igen. Resultat: Mindre tab af tomme indkøbskurve, og mere omsætning.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_cta_button call_text=”Besøgsoptimering” title=”Hvad er Besøgsoptimering?” target=”_self” color=”theme-default” icon=”none” size=”btn-large” position=”cta_align_bottom” href=”http://influencers.dk”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1400762557429{padding-top: 50px !important;padding-bottom: 50px !important;}” inertia=”0.1″][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1400763260695{background-color: #ffffff !important;}”][vc_cta_button call_text=”PPC (betalte kliks)” title=”Hvad er PPC (betalte kliks)?” target=”_self” color=”theme-default” icon=”none” size=”btn-large” position=”cta_align_bottom” href=”http://influencers.dk”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]PPC er den hurtigste vej til flere kunder. Du kan komme øverst meget hurtigt, og få noget omsætning. Du kan også bruge en masse penge.

En PPC (pay per Click) kampagne har til formål at få så meget omsætning ud af direkte markedsføringskroner. Det kan være meget effektivt, men også meget dyrt hvis man gør det forkert.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]