Nyt online magasin - Erhvervslejemål til leje


Der er altid brug for nyheder om erhvervslejemål og markedet fro erhvervsejendomme. Sådan tænkte vi da vi startede dette online magasin. Vi har valgt, at starte op lige midt i efterdynningerne efter finanskrisen og de økonomiske genopretningspakker der skal betales tilbage i løbet af de næste år.

Det kommer nok til at sætte sine spor i udlejningsmarkedet for erhvervslejemål i alle de store byer København, Aalborg, Odense og Århus, hvor udlejning til erhverv havde en gylden periode op til finanskrisen.

Erhvervsleje er realistisk igen

I de gyldne år var der så meget hype om erhvervsleje og udlejning til erhverv at forventningerne til både tomgang, husleje og ejendomsvurderinger var lidt ude af trit med virkeligheden. Det var ikke en sund udvikling, for hverken udlejer eller lejer.

Erhvervsejendomme der bliver udlejet til for høj en pris kommer tit til at at stå tomme igen ganske hurtigt, da der er masser af alternative muligheder for lokale udlejning. Det er egentligt ikke så vigtigt om det drejder sig om lager til leje eller om kontorlejemål, så vil en for høj leje føre til uforholdsmæssigt lange tomgangsperioder, og øgede omkostninger for både udlejer, og lejer. Lejeren skal jo flytte oftere og derved pådrager de sig ekstra omkostninger.

Et godt forhold til lejer vil altid være forderligt, og en glad kunde bliver ved med at leje hos de samme i længere tid end utilfredse kunder eller kunder der føler at de bliver udnyttet.

Erhvervsmægleren skal arbejde

Der var en periode hvor det ikke var meget vanskeligere at være erhvervsmægler end at printe et prospekt, og så var ejendommen udlejet. Nu er der kommet lidt mere konkurrence på markedet, og der er flere tomme erhvervslokaler at vælge imellem. Det gør at mæglerens rolle bliver mere central i en god og hurtig udlejning af erhvervslokalet.

Lokale udlejning går ofte via en erhvervsmægler da ejerne af erhvervsejendomme typisk ikke selv er interesseret i at drive ejendommen, men blot bruger ejendomme som en alternativ investering for at sprede risikoen fra en aktieportefølge.

Vi har alt om erhvervsejendomme, erhvervslejemål, eller erhvervslokaler, ellers er du velkommen til at give os forslag til hvordan vi kan forbedre erhvervsejendomme-til-leje.dk

erhvervsejendomme-til-leje.dk

Erhvervsejendomme til leje er et online magasin der fokusere på erhvervslokaler, erhvervslejemål, erhvervsejendomme, samt udlejningsejendomme i Danmark. Vi prøver, at afdække muligheder og faldgrupper indenfor erhvervsejendomme og erhvervslokaler mens vi til stadig holder øje med hvad der sker i markedet for erhvervslejemål


erhvervslejemål og erhvervsejendomme