Om os

Jeg bruger bloggen som et frirum til at skrive om alt muligt

influencers.dk er mest lavet for sjov. Mine børn startede med at stille mig en masse spørgsmål, og istedet for at opfinde et tosset svar hver gang, så kunne jeg lige så godt få noget fornuftigt ud af det.

Det kommer nok til at tage noget tid før jeg finder min egen stemme i alt det her, men det er også en del af charmen.

Mellem 2 børn, masser af sport og et fedt arbejde, så bliver dette projekt mest opdateret i løbet af weekender og nætter. Sådan er det bare.

Der er mange forskellige holdninger til hvordan det perfekte liv ser ud, og skal leves. Vi kan give et bud. Du må selv tage den herfra.

Jeg skrev en bog om Crowdfunding, som egentligt var meget god, men det landskab ændre sig hele tiden, så der er alt for meget arbejde i at vedligeholde det. Derfor har jeg lagt alt meterialet her på bloggen, så det er nemmere at opdatere.

Vi skal til at komme i gang med en større ombygning, så der kommer ganske sikkert også en del flere ting omkring huse og renovering. Vi vil gerne lave et hus der er rart at bo i, så vi har fokus på akustik, indeklima og miljø. Nå ja, og så må det gerne være pænt.

Det sidste er lidt løse tanker omkring hele processen med at købe et hus. Du tænker nok, at det er et virkeligt mærkeligt navn til en blog om crowdfunding, hus og alt muligt.

Sandheden er at det var et domæne jeg havde tilovers fra et firma vi lukkede for år tilbage, og så tænkte jeg at det kunne genbruges.