Hvorfor har jeg skrevet Crowdfundingguiden?

Guiden er skrevet for at give dig en nem måde at få et overblik over Crowdfunding. Iværksættere vil kunne bruge den til at se om denne vej er den rigtige for dem og deres projekt. Den skifter mellem at være en generel gennemgang af mulighederne og tankerne bag, og konkrete forslag til hvordan du kan forberede din kampagne, så du har størst chance for succes.

Det kan virke ret overvældende at skulle sætte en hel kampagne op, men med de enkle guides og templates der er samlet her, så bliver det noget lettere.

“Hvordan spiser man en elefant?

Et stykke ad gangen…”

Crowdfunding kan være løsningen til at komme i gang med din drøm, men det kræver også en ekstra portion planlægning, at starte en crowdfunding kampagne samtidigt med at du prøver at få en forretning op at køre. Der er som regel nok af bekymringer, når man starter en forretning, og crowdfunding er ikke nødvendigvis den tryllestav der passer til dig. Derfor er guiden formuleret, så både fordele og ulemper ved Crowdfunding kommer i spil. Brug guiden som en hjælp til at beslutte om crowdfunding er det rigtige for dig og dit projekt, og hvis du mener, at det er det rigtige, så kan det være starten på din kampagne på den rigtige måde, så du undgår mange af de sædvanlige fejl. Lad os komme i gang.

Den ultimative guide til crowd funding på dansk  Hvorfor har jeg skrevet Crowdfundingguiden? Ultimative guide crowdfuing feature 1024x392
Den ultimative guide til crowd funding på dansk