Kampagnens indhold – Kampagnevideo og billeder

Vi har lavet et helt afsnit omkring video, og der vil du kunne finde masser af konkrete tips. Din kampagnevideo har til formål at kommunikere det samme som din tekst. Du har et problem, du har ledt efter en løsning, du har fundet løsningen, og nu mangler du, at seeren støtter dit projekt, så både du og seeren kan få problemet til at gå væk.

I forbindelse med videoen er det vigtigt, at der er en CTA – Call-to-action integreret i præsentationen. En CTA er der, hvor du fortæller præcist, hvad kunden skal gøre for at hjælpe dig bedst muligt. Husk at 1$ er bedre end 0$. Det er bedre at få nogle til at deltage bare en lille smule end slet ingenting.

Der er flere årsager.

For det første stiger dit backer antal med 1, og jo flere du har, jo større social proof har din kampagne.

For det andet er en dollar, hvor du måske bare skal sende en takkeemail, det man vil kalde Easy money.

For det tredje, så får du adgang til at kontakte backeren direkte gennem hele resten af din kampagne, og den efterfølgende produktionsperiode. De har med andre ord betalt for at være på din emailliste. Hvis du så senere laver en ny produktionsrunde, så kan du starte med at kontakte de støtter der kun gav et symbolsk beløb for at se om de er blevet modne til at købe hele produktet. Alt dette opnår du med den rigtige Call to Action i din produktvideo.

Produktbilleder

Billeder er vildt vigtige. Lyssætning er endnu vigtigere.

De fleste der overvejer en Kickstarter kampagne har i dag adgang til kameraer af god nok kvalitet til at kunne tage udmærkede billeder. Hvis du kigger igennem de bedst fundede projekter på Kickstarter og Indigogo, så vil du opdage at mange af de mest populære projekter har virkeligt gode billeder, og hvis du tager et af disse billeder og søger efter det på google, så vil du se at de meget ofte er blevet spredt til både Instagram, pinterest, blogspheren, og det almindelige internet.

Den bedste måde at få gode billeder er ved at bruge en fotograf. De tager bare bedre billeder.

Ulempen er, at de koster ganske meget. Hvis du har et lille budget, så må du selv i gang, og her er der et råd der vinder hver gang.

Få noget bedre lys.

Naturligt lys fra solen er det bedste, men det kan være lidt svært at styre. Sollys der reflekteres ud fra en hvis væg er det nemmeste at arbejde med. Det er ikke direkte sollys, så det laver ikke skarpe skygger, og det har alle de naturlige farver.

Hvis det er vinter, og for mange af os, så er det en ret mørk måned, så må du have fat i kunstigt lys. Hvis det er et lille produkt du er ved at udvikle, så kan du selv bygge et lystelt der gør underværker for dine billeder.

Den ultimative guide til crowd funding på dansk  Kampagnens indhold – Kampagnevideo og billeder Ultimative guide crowdfuing feature 1024x392
Den ultimative guide til crowd funding på dansk